Garancia

Garanciális hiba bejelentése

A garanciális eszköz hibabejelentését az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

Telefonon: 06-1/413-0699
Faxon: 06-1/321-9716
E-mail-on: info(kukac)adapter24.hu
Személyesen: 1097 Budapest, Ecseri út 14-16.

Garanciavállalás időtartama

Teljeskörű garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12-48 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garancia időtartammal hozza forgalomba termékét Magyarországon. Egyéb alkatrészekre 3 hónapot míg egyéb komplett eszközökre 6 hónap garanciát vállalunk. A garancia időtartamát a számlán feltüntetjük. Minden esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. Külön jótállási jegyet nem adunk. Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Garancia érvényesítése

A garancia érvényesítése kizárólag telephelyünkön történhet. Szervizünk garanciális eszközök esetében nem tud helyszínre kiszállni. Amennyiben a szervizünkben leadott készüléket postai úton kéri az ügyfél visszaszállítatni, abban az esetben a szállítási költséget teljes áron számlázzuk ki ügyfeleinknek, melynek összege 1496 Ft + 27% ÁFA. (1900 Ft.) Amennyiben a garanciális javításra leadott készüléket szervizünk nem tudja javítani, abban az esetben hasonló paraméterekkel rendelkező eszközt ajánlunk fel ügyfelünknek.

Garancia az alábbi esetekre nem érvényesíthető:

  • Kábelek illetve csatlakozó törése esetén, hiszen ez gondatlan kezelésnek minősül
  • Amennyiben az adapter testén ütődés, horpadás, egyéb sérülések nyomai láthatóak
  • Amennyiben az adapter zárt testén felnyitásra utaló jelek észlelhetőek

Cseregarancia

Új Hardverek esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Szoftvereknél csak az adathordozókra (CD, DVD, floppy lemez) biztosítunk cseregaranciát, amennyiben azok nem olvashatók. Ebben az esetben elégséges csak az adathordozót visszaküldeni. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info(kukac)adapter24.hu  címen.

 
Laptop adapterek, töltők
Budapest IX., Ecseri út 14-16.
Tel: 06 1 413 0699
 Kapcsolat  Kosár (üres)  Rendeléseim / Belépés NEWON adapterek NEWON nagyker.